Najnovije istraživanje iz Teksasa proglasilo je Kelly Brook, britansku manekenku, ženom s najidealnijim tijelom i savršenim proporcijama. Prema studiji, idealna tjelesna građa ima indeks tjelesne mase 18,85, a opseg prsa, struka i bokova savršenog ženskog tijela iznosi 99-63-91 centimetar. To znači da se model točno uklapa u te proporcije. Spomenuta manekenka isprva je postala poznata po svom raskošnom poprsju, a od tada je postala televizijska i radijska voditeljica. Ipak, njeno najveće postignuće je njena titula vlasnice najbesprijekornijeg tijela na svijetu, koje je malo oblije, ali ima savršenu veličinu i oblik.

Ono što je fascinantno je da fizička privlačnost ove osobe nikada nije mijenjana estetskim zahvatima. Umjesto toga, njena ljepota u potpunosti proizlazi iz njenog prirodnog izgleda, koji je najtačnije prikazan na nedavnim fotografijama koje su snimili paparazzi. Bilo je nekoliko slučajeva u kojima je uočena kako uživa na plaži i samouvjereno razmeće svoje obline, ali joj je trebalo neko vrijeme da se osjećaja opušteno u vlastitom tijelu.

Tokom godina Kelly Brook morala je trpjeti bezbroj oštrih primjedbi na račun svog fizičkog izgleda. U jednom je slučaju otkrila da je tek u dobi od 43 godine uspjela steći potpunu samouvjerenost. Unatoč tome što je s vremenom dobila nekoliko kilograma viška, to je više ne zabrinjava. U intervjuu iz 2012. godine naglasila je važnost ljubavi prema sebi, izjavivši da se ne pridržava konvencionalnih standarda ljepote time što je mršava ili vitka.

Njen pristup fitnesu uključuje česte šetnje, redovite posjete saunama kako bi se tijelo oslobodilo toksina, održavanje hidratacije i intimne odnose. Od srpnja 2022. mnogi je smatraju da posjeduje najsavršenije tijelo na planetu, a trenutno je u sretnom braku s pet godina mlađim talijanskim modelom i glumcem Jeremyjem Parisijem. Prethodno je bila romantično povezivana s raznim holivudskim ličnostima, uključujući glumce Jasona Stathama i Billyja Zanea.

Preporučujemo