Aleksandar Srećković Kubura je srpski glumac koji se pojavljivao u raznim filmovima, televizijskim emisijama i kazališnim predstavama. Pohađao je Fakultet dramskih umjetnosti i školovao se kod profesora Predraga Bajčetića, a među njegovim kolegama bili su Isidora Minić, Ana Sofrenović, Bojana Maljević, Srna Lango, Milica Mihajlović, Nenad Jezdić, Ivan Zarić, Katarina Žutić i Rastko Janković. Godine 1995. završio je studij na Fakultetu dramskih umjetnosti, a njegov mentor, profesor Predrag Bajčetić, predviđao mu je svijetlu glumačku budućnost, što je Kubura naposlijetku i ostvario.

Javnost nikad nije bila upućena u detalje vezane uz glumčevu obitelj, no poznato je da najstariji sin Aleksandra Srećkovića Kubure ima 27 godina. Ova dob se obično povezuje sa neovisnošću i životom daleko od budnog oka roditeljske kontrole. Aleksa Srećković odlučio se na preseljenje nedugo nakon završetka studija, što su njegovi roditelji, glumac i njegova bivša supruga Marija Savić, svim srcem podržali.

Naravno kao što je bilo i očekivano, pružili su i moralnu i financijsku pomoć na početku, prije nego što su se usredotočili na odgoj i obrazovanje svog mlađeg djeteta Vanje, koji trenutno ide u četvrti razred i svakako da mu treba vodstvo i usmjeravanje. Glumac i instruktorica fitnesa svu su pažnju posvetili mlađem sinu, no to ne znači da su zaobišli starijeg. Kad god zatraži njihovu prisutnost, oni nađu vremena za njega.

Nadalje, roditelji posjeduju sposobnost slušanja bez dobacivanja, što navodi njihovog starijeg sina Aleksu da sve podijeli s njima. Nedavno je Aleksa objavio zaruke, što je glumca neizmjerno obradovalo i ponos na svog sina izrazio je tijekom nedavnog televizijskog nastupa. Kubura je napomenuo kako Aleksa više nije dijete, već je napunio 27 godina, a s vjerenicom je u izvanbračnoj zajednici već četiri godine. Nema sumnje da će glumac biti najsretniji među gostima kada na ludi kamen uskoro stane njegov stariji sin.

Preporučujemo