Prošle godine nakon dugotrajne i mukotrpne borbe sa zloćudnom bolešću preminuo je omiljeni srbijanski nogometaš, a zatim i trener Siniša Mihajlović. Njegovi brojni obožavatelji u Srbiji i Italiji danima su se od njega opraštali tužnim i emotivnim porukama na društvenim mrežama, a uskladu sa željom obitelji, Siniša je naposlijetku na počinak ispraćen u Rimu, gdje je do samog kraja uz njega ostala njegova supruga Arijana s petero djece.

Sada je prošlo već oko šest mjeseci od tragičnog gubitka, a kako je njegova obitelj, a posebno kćer Virdžinia i dalje prilično aktivna na društvenim mrežama, saznali smo za njenu odluku da se odvaži i uda za dobro poznatog Voljaka. Kako je izjavila kćer pokojnog i velikog srpskog nogometaša i trenera Siniše Mihajlovića, uskoro bi trebala da joj se bliži svadba. Podsjetimo, nasljednica Siniše Mihajlovića nakon produžene ljubavne veze s nogometašem Genoe Alesandrom Voljakom odlučila se vjenčati i navodno je zakazala vjenčanje za 17. lipnja.

Njegova kćer, sama je zaposlena u modnoj industriji, a osim toga, ona je influencerica i stilistica. 2021. Violante, njenu kćer, dobila je sa odabranikom Aelsandrom, a četiri godine nakon što je upoznala nogometaša, odlučila se vjeriti. “Moj najdraži, zatražio si moju ruku i presretna sam što mogu potvrditi da ćemo uskoro biti ujedinjeni kao muž i žena. Dok ovo pišem, ljubavi moja, znaj da je moja odanost tebi nepokolebljiva i vječna. Danas, sutra, i tokom svih naših zajedničkih dana u budućnosti, moje će srce biti ispunjeno ljubavlju prema tebi.” – napisala je.

Aranžmani za vjenčanje morali su se mijenjati nakon smrti Siniše Mihajlovića, Virdžinijinog oca. Borio se s leukemijom i preminuo je u decembru u 53. godini života, a sada nakon šest mjeseci tugovanja, Virdžinija se odlučila udati. Neslužbeno se doznaje da će se vjenčanje održati u katedrali “Maria Santisima della Madia” koja se nalazi u Monopoliju u Apuliji, regiji u južnoj Italiji. Vrijedno je napomenuti da Virdžinija ovu katedralu smatra najljepšom na cijelom svijetu i svadbeno veselje potom će se nastaviti na velikom imanju u Ostuniju.

Preporučujemo