Posljednjih 16 godina Andrijana Budimir bila je u stalnoj žiži medija, posebice nakon smrti možda najpopularnijeg makedonskog glazbenika Tošeta Proeskog. Njeni javni nastupi i život prolazili su kroz različite medijske faze i bila je veoma zastupljena tema o kojoj su pisali svi mediji u regionu.

Nakon smrti popularnog makedonskog glazbenika, Tošeta Proeskog, slavna rukometašica koja je prije bila poznata kao njegov emotivni partner, prolazila je kroz razne faze medijske pažnje. Njeno tugovanje zbog gubitka pjevača dokumentirano je i pisanim putem, kao i svađa s njegovom obitelji koja navodno više nije željela njenu prisutnost u njihovom domu.

U međuvremenu, njeno ime je zapljusnulo naslovnice tabloida zbog suđenja koje se odvilo s Tošetovim menadžerom. Tvrdnje njegovog menadžera bile su da između Andrijane i Tošeta nikada nije bilo ljubavne veze, a u nastavku suđenja ona je opovrgnula tvrdnje koje su izazvale ozbiljnu buru u javnosti. Zbog velikog medijskog pritiska i neupućenosti javnosti, Andrijana se zatim povukla i neko vrijeme nije željela razgovarati sa predstavnicima “sedme sile”.

Prestala je davati intervjue i oglušila se na prozivke onih koji su iznosili laži o njenom odnosu sa Tošetom. Međutim, povremeno je viđena kako se fotografira na njegovom grobu na godišnjicu njegove smrti, pokazujući svoju stalnu tugu u javnosti. Izgled Andrijane Budimir godinama je služio kao dokaz njene tuge, a nedavno i kao dokaz da je napokon uspjela nastaviti sa svojim životom.

Na Andrijaninom Instagram profilu nalazi se fotografija koja ističe njen široki osmijeh, a vedro držanje duguje mladim rukometašima koje trenira, nakon toliko proživljenih godina stresa. Djeca su izrazila divljenje Andrijani, opisujući je kao trenericu s najviše strpljenja i upornosti, te zasigurno, ovakve riječi su joj izmamile osmijeh na lice i to je odlučila podijeliti i na društvenim mrežama, gdje možemo vidjeti kako pozira s poklonom.

Preporučujemo