Pink Media je u vlasništvu Željka Mitrovića, a u njenom sastavu je i televizija Pink. Podsjetimo, njegova produkcijska kuća se nedavno u Srbiji suočila s brojnim kritikama javnosti nakon dva masakra, a javnost ga je optužila zbog emitiranje sadržaja koji promiče nasilje i nemoral. Istini za volju, Mitrović je svjestan onoga što emituje i već godinama unazad njegova televizija bilježi najveću gledanost upravo na ovakvim televizijskim formatima. 

Zadruga se trenutno smatra jednim od najpopularnijih rijaliti šou programa, u toku je šesta sezona i većina takmičara se već pojavljivala u prethodnim sezonama. Trenutno najaktuelnija tema je Zvezdan Slavnić i njegova ljubavna afera sa drugim takmičarkama. Kako ste već sigurno upoznati, on je sin popularnog Moke Slavnića, a pažnju javnosti je zadobio zbog burnog života koji je svojevremeno vodio, te kako se navodi, čak je i izdržavao zatvorsku kaznu.

Upravo ovakvi takmičari donose Mitroviću veliku gledanost, a on trenutno važi za jednog od najutjecajnih osoba u zemlji, te je svoj biznis proširio i na nekoliko drugih projekata. Uprkos salvi uvreda, Željko je izgleda postao imun na kritike i osue javnosti, te kako smo mogli zaključiti do sada, fokusiran je isključivo na svoju financijsku dobit. Što se privatnog života tiče, u braku je bio sa poznatom pjevačicom Sonjom Mitrović Hani,  zajedno imaju sina i kćer, a osim toga, sada je oženjen Milicom, koju u svom radu često naziva svojom “desnom rukom”.

Tokom zajedničkog života dobili su dvije kćeri od kojih je jedna poznata Kristina. Trenutno je u romantičnoj vezi s bogatim mladićem iz Ukrajine po imenu Ilija. Druga kći, Andrea, odlučila je biti manje istaknuta od svoje sestre, ali i ona je u dugogodišnjoj vezi s Amerikancem Šonom Parnetom. On je završio medicinu u Beogradu, a par se nakon njegovog studija preselio u New York. Andrea je na Instagramu podijelila svoju radost zbog prekrasnog buketa cvijeća koji je dobila od svog partnera, jer su nedavno proslavili godišnjicu veze. Par i dalje uživa u svojoj ljubavi, što dokazuju njihovi blistavi osmijesi i objave na društvenim mrežama koje odražavaju isto uzbuđenje i strast kao kad su tek počeli zabavljati.

Preporučujemo