Jedan od omiljenih i najpopularnijih ličnosti iz regije, Andrija Milošević, izgradio je izuzetno uspješnu glumačku karijeru, a svojevremeno se oprobao i nekoliko drugih pozicija, te se najviše istakao kao televizijski voditelj. Mnogima je zapao za oči tokom emitovanja popularnog serijala pod nazivom “Andrija i Anđelka”, a tada se rame uz rame našao sa našom poznatom glumicom Anđelkom Prpić.

Iako je glumac do sada nebrojeno mnogo puta tokom svojih gostovanja u emisiji otvoreno pričao o svom životu, o supruzi s druge strane iznosi veoma malo detalja, osim naravno kada ona nije zajedno sa njim u emisiji, a tada se opusti pa je spreman ispričati i neku zanimljivu priču. Andrija i njegova supruga Aleksandra su prije nešto više od godinu dana dobili sina Relju, a s obzirom da su veoma dugo u vezi, mnogi su očekivali dan kada će par izvjestiti o stupanju u bračnu zajednicu.

Međutim, Aleksandra je tokom gostovanja u emisiji kod Seke Sablić izjavila da je njihovo vjenčanje već održano, nešto ranije prije nego što će na svijet doći njihov nasljednik Relja. “To je već završena stvar. Naše vjenčanje održano je početkom februara tokom 2022. godine, malo više od 20 dana prije nego što se Relja rodio. Ovo prvi put otkrivam i to ekskluzivno kod tebe. Nismo željeli o ovome ranije razgovarati, a sve je bilo intimno i samo su kumovi uz nekoliko bliskih prijatelja bili prisutni.” – izjavila je Aleksandra gostujući kod Seke Sablić, u emisiji pod nazivom “Uz kafu”.

U nastavku emisije razgovarali su o svom sinu Relji, a Aleksandra ističe da je on veoma mirno dijete. “Sreća pa nije plakao. Mogli smo mirno spavati za razliku od mnogih drugih roditelja, međutim, istina je da meni uvijek fali sna, ali sve ostalo je zaista super. Andrije me nije puno iznenadio, očekivala sam da će biti onakav kakav i jeste, a veoma je aktivan i svoju ulogu roditelja je prihvatio puno bolje nego što sam mislila” – izjavila je Aleksandra u nastavku.

Glumac se zatim osvrnuo da je mnogo toga naučio od svoje supruge. Na početku nije znao ni kako da presvuče svoga sina, međutim, kroz para dana je uspio “pohvatiti trikove”, a jedino što nije u mogućnosti, kako je kazao kroz smijeh, jeste da ga doji. Inače, Andrije je od Aleksandre stariji nešto više od deset godina, a o svom sudbonosnom susretu su pričali već mnnogo puta, te kako su kazali, prvi put su sreli u pozorištu.

Preporučujemo