Proslavljena folk pjevačica Ceca Ražnatović prije dvadesetak dana postala je baka po drugi put kada je njen sin Veljko dobio drugog nasljednika, malog sina Krstana. Obitelj je bila posebno sentimentalna jer je prinova stigla na rođendan Cecinog pokojnog supruga Željka Ražnatovića. Međutim, sretne vijesti nisu prestale pristizati i ubrzo nakon toga objavljeno je da je njena kćer Anastasija ostala u drugom stanju, a podsjetimo, ona je već više od godinu dana u vezi sa poznatim srpskim nogometašem Nemanjom Gudelj, koji trenutno živi i igra za Sevilju. 

Najnovije vijesti prenose da Anastasija, Cecina kćerka, čeka djevojčicu i da, očigledno je po njenim i Nemanjim društvneim mrežama da su presretni zbog dolaska nove bebe. Ova vijest jako je razveselila pjevačicu koja je u šali izjavila da bi zbog prinove u obitelji mogla bankrotirati. Tasa, koja je više od godinu dana u vezi s poznatim nogometašem Nemanjom Gudeljom, članom španjolske Seville, svoju je privrženost vezi pokazala preskočivši bratovo rođenje drugog djeteta.

Međutim, nakon razgovora s novinarima, Ceca je potvrdila da ne može napustiti Španjolsku jer je podnijela zahtjev za stalni boravak. Ubrzo nakon toga, pročule su vijesti o njenom skorom vjenčanju i trudnoći. Ceremonija vjenčanja navodno će se održati u Sevilli, a bit će prisutni samo članovi uže obitelj kao i nekolicina veoma bliskih prijatelja. Kako se nagađa, velika i vjerska ceremonija održat će se sljedeće godine u Srbiji.

Tasa je strastveni korisnik društvenih mreža i često objavljuje zajedničke slike nje i Nemanje. Na nekim od ovih slika snimljenih tijekom zabave u Sevilli vidljiv je njez trudnički trbuh. Nemanja željno iščekuje očinstvo i obožava Tasu, osigurava joj udobnost i sreću na sve moguće načine, a to smo do sada mogli vidjeti nebrojeno mnogo puta. Od nje se odvaja samo kada to zahtijevaju radne obaveze i Tasa je nedavno podijelila fotografiju iz zajedničke šetnje na kojoj su se vidjele samo njihove siluete, no i dalje je bila istaknuta njena uočljiva trudnoća.

Preporučujemo