Prema mišljenju mnogih jedan od najpopularnijih nogometaša današnjice, Zlatan Ibrahimović, nastavlja profesionalno igrati iako ima više od 40 godina. Njegova loza je porijeklom iz Bosne i Hercegovine, a kako smo do sada mnogo puta imali priliku čuti, njegova obitelj je emigrirala u Švedsku 1990-ih, gdje je odrastao i počeo se baviti sportom koji će ga u nešto kasnijoj dobi učiniti slavnim.

U nekoliko je navrata ispričao kako se mučio s uklapanjem i kasnijim poniženjima i uvredama koje je primao. No, ta su mu iskustva dala motivaciju za uspjeh i samopouzdanje kojim i danas odiše. Zlatan svoj jedinstveni izgled i ponašanje pripisuje korijenima svojih borbi da se asimilira u švedsku kulturu. Unatoč brojnim putovanjima, zadržao je poseban balkanski mentalitet i smisao za humor koji bi onima izvan njegove regije moglo biti teško razumjeti.

Nakon više od dvadeset godina braka sa suprugom Helenom, Zlatan je dobio dva sina, Maksimiliana i Vincenta. Iako su naslijedili majčine gene, stekli su i očev temperament, karakter i strast prema sportu što ih čini i pravim Šveđanima. Ne propuštaju posjećivati ​​Zlatanove utakmice, pa čak i sami treniraju već duže vremena i kako smo mogli vidjeti na društvenim mrežama, pokazali su veliko zainteresovanje da krenu očevim stopama. Prema riječima njihovog trenera, Maksimilijan, stariji od njih dvojice, rođen je za napadača.

Putevi Zlatana i njegove starije supruge, manekenke i uspješne poduzetnice, susreli su se u neobičnim okolnostima. Njihov susret dogodio se ispred jedne garaže, kada je Zlatanov Porsche blokirao njen Mercedes. Zbog toga se razbjesnila i vikala na njega, tada ga nije štedjela i u to vrijeme nije bila svjesna Zlatanove popularnosti, a plijenili su je samo njegov razmetljivi ručni sat i istaknut nos. Zlatana je, s druge strane, privuklo njeno ponašanje i ustrajao je u naporima sve dok nije uspio osvojiti njeno srce.

Preporučujemo