Kristina Mitrović, kćer Željka Mitrovića, već je duže vrijeme u žiži javnosti zbog svojih objava na društvenim mrežama. Njen raskošan način života, česta putovanja na luksuzne destinacije i skupa garderoba plijenili su pozornost javnosti, a najveća zainteresovanost nastupila je po pitanju njenog ljubavnog života. Njena veza sa Ilijom, bogatim nasljednikom ukrajinskog milijardera, bila je najzastupljenija tema sve do njihovog nedavnog razlaza početkom 2023. godine.

Među mladim parom očito je cvjetala ljubav, o čemu svjedoče njihove česte objave u javnosti. Činilo se da su svi bili uvjereni da su svadbena zvona na pomolu, a ipak, niotkuda su iznenada objavili objavu na društvenim mrežama da se rastaju. Naknadno su izbrisali sve zajedničke fotografije i šokirali javnost citatima koji su očigledno bili upućeni jedno drugome. Kristina Mitrović, kćer proslavljenog televizijskog “mađioničara”, po svemu sudeći trebala je stupiti u bračnu zajednicu, zatim se desio raskid i od tada nismo imali njihovo oglašavanje na ovu temu.

Nakon višemjesečne razdvojenosti, Kristina i Ilija su konačno odlučili porazgovarati i sudeći po društvenim mrežama, pronašli su način da se razumiju i vrate u mirnu ljubavnu luku. Njihov ponovni susret Ilija je podijelio sa svojim pratiteljima, a naravno desio se romantični gest ispraćen fotografijom njih dvoje. Na fotografiji možemo vidjeti bazen koji je bio ispunjen laticama ruža, a ispisana je i jasna poruka “Volim te”.

Tokom njihove veze njegova djevojka često je bila iznenađena njegovim spektakularnim gestama, poklonima i iznenadnim posjetama, a sigurni smo da ju je ovoga puta ponovo ostavio bez daha, kao što je to znao činiti i mnogo puta ranije. Njihovi pratitelji na Instagramu također su bili oduševljeni iskazivanjem njegove ljubavi i mnogi smatraju da je odluka da se rastanu na neko vrijeme bila prikladna, te da će ih ovoga puta njihova ljubav odvesti pred sam oltar.

Preporučujemo