Aleksandar Berček je jedan od popularnijih glumaca sa naših prostora, posebno poznat po kultnoj ulozi u kultnom klasiku “Tko to tamo peva” i nezaboravnoj replici “Vozi miško”. Diplomirao je glumu na Akademiji za kazalište, film, radio i televiziju, a glumio je u više od 40 filmova i pojavio se u brojnim kazališnim predstavama. Kao priznanje za briljantnu ulogu Miše u već pomenutom filmu “Tko to tamo pjeva”, nagrađen je Zlatnom arenom 1980. godine.

Mina Berček, kći proslavljenog glumca Aleksandra Berčeka, prije više od deset godina bila je u žiži javnosti zbog kratkog braka s kontroverznim glazbenikom. U to je vrijeme Mina izjavila ljubav prema Sky Vikleru, no kružile su glasine da njen otac nije odobravao tu vezu. Podsjetimo, Vikler je u to vrijeme bio izuzetno popularan mladi reper koji je za kratko vrijeme osvojio simpatije naše omladine, međutim, često je u svojim pjesmama ali i spotovima promovirao poprilično kontroverzne i pomalo “škakljive” stvari, zbog čega je često bio na meti kritika javnosti ali i medija.

Situaciju se dodatno podgrijala činjenicom da njeni roditelji nisu bili prisutni na ceremoniji vjenčanja, a brak između Viklera i Mine okončan je naglo i burno, baš onako kako je i započeo. Iako su mnogi očekivali komentare glumca, Berček o tome šuti već dugo vremena i ne želi se oglašavati. Mina se povukla iz javnosti kako bi nastavila svoj život, a što se tiče Sky Viklera, koji je nekada bio dio grupe “Bad Copy”, on je nakon svoje muke krenuo u solo karijeru i fokusirao se na svoju obitelj.

Iako je bio u vezi s Katarinom Ostojić Kajom, njih dvoje su imali burnu vezu koja na kraju nije potrajala. Njih su se dvoje upoznali u “Big Brotheru”, a emocije su im već tada bile uzburkane. Ukratko, valja napomenuti da Aleksandar Berček iz bivše zajednice sa Svetlanom ima dvoje djece, sina Nikolu (37) i kćer Milicu (32). Osim toga, ima kćer po imenu Mina i sina po imenu Miloš iz kasnijeg braka s Anom.

Preporučujemo