Zvezda RTS-a odlučila da RASKINE VERIDBU: Nije želela više da trpi, isplivali svi detalji!

0

Mnogi od nas žele da nađu tu idealnu osobu koja će nam pružiti svu ljubav koju možemo zamisliti i poželjeti, ali treba biti svjestan da svijet nije tako jednostavan. Ljubav je lijepa, ali ne i vječna i nekada jednostavno treba krenuti svojim putem i ostaviti nekoga ko nije za nas, koliko god to bilo bolno.

To je sigurno naučila i slavna voditeljica Slađana Tomašević koja je na šok prijatelja, porodice, poznanika i fanova upravo raskinula vjeridbu sa svojim dugogodišnjim partnerom Sašom. Slađana i Saša su proveli čak pet godina zajedno i živjeli su skupa sve donedavno dok se nije pročulo za prekid. Kada provedemo dovoljno vremena s nekim, pomislimo da trebamo s njima ostati cijeli život ako stvari idu solidno ili ako nema velikih svađa, ali nekada ljubav jednostavno ispari i ljudi shvate da nisu jedno za drugo i to je otkrila i Slađana kao uzrok njihovog prekida i raskida vjeridbe.

Sve je riješeno među njima, popričali su i mirno se razišli. Ona tvrdi da je jako važno cijeniti lijepe stvari dok traju i ne kvariti ih tako što ćete i sebi i partneru produžiti agoniju tako što ćete ostati u vezi koja nema zdravu budućnost kao što je to bilo kod njih.

Iako su bili na odmoru u Italiji nedavno, Saša i Slađana nisu zajedno, a ona je već srce poklonila nekom novom čovjeku u njenom životu. Izgleda da je zaista okrenula stranicu svog života i da nastavlja dalje, a prijatelji i porodica su je u potpunosti podržali. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo