ZVALI SU JE PROKLETA DALIDA! – MUČNIJU PRIČU NISTE ČULI: Izabrana za mis skoro slepa, otac je zlostavljao, svi oko nje se UBILI, skončala JEZIVO!(FOTO)

0

Mnogo poznatih i slavnih ljudi je imalo stravične životne priče i sudbine a jedna od njih je i Jolanda Kristina Diljoti koja je bila poznata pod umjetničkim imenom Dalida i koja je nakon što je pokušavala u Parizu do 1955. godine da se dokopa neke uloge odlučila da se prijavi na jedno muzičko takmičenje.

Ona je rođena 1933. godine u jednoj italijanskoj porodici koja je živjela u Kairu a rođena je sa oštećenim vidom i nakon infekcije koja joj je zahvatila oko ostala je razroka što je izazivalo ismijavanje druge djece u školi. Dalida je morala da nosi naočare i zbog svega toga je imala nisko samopouzdanje i smatrala je samu sebe ružnom. Ipak u svojoj 21-oj godini je postala Mis Egipta a nakon što se riješila naočara osjećala se kao da se ponovo rodila.

Ona je od početka svog života bila  okružena muzikom jer je njen otac svirao vilinu a nakon što je bio u logoru tokom Drugog svjetskog rata počeo je da zlostavlja cijelu porodicu. Ona je jednom prilikom ispričala da je svog oca mrzila posebno zbog toga što je tukao njenu majku i braću i tada je željela da on umre a kada se to stavrno desilo krivila je sebe zbog toga.

Ona se preselila u Pariz sa velikim snovima i planovima a umjetničko ime Dalida je uzela iz Biblije. Nakon što je shvatila da neće lako uspjeti kao glumica prijavila se na jedno pjevačko takmičenje i pobjeda koju je na njemu ostvarila je bila velika prekretnica u njenom životu. Odjednom je postala poznata i smatrali su je se ks simbolom i sve žene su htjele da izgledaju poput nje. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo