ZVALI SU JE CRNA PRINCEZA, A UMRLA JE KAO BESKUĆNICA! Ostavila je neizbrisiv TRAG u muzici, a doživjela je TRAGIČNU SUDBINU!

0

Danas ćemo se prisjetiti jedne velike muzičke zvijezde, koja je ostavila neizbrisiv trag u muzici. Riječ je o Margiti Stefanović Magi, ona je bila popularno lice jugoslovenskog roka, a ostati će upamćena kao klavijaturistkinja popularnog benda EKV.

EKV-ovi hitovi će se slušati dok je vremena, “Srce”, “Ljubav”, “Par godina za nas”, su samo neke od pjesama koje su obilježile 80 godine prošlog vijeka. Ona je doživjela tragičnu sudbinu, kao i Milan Mladenović koji je preminuo od konzumacije opojnih sredstava, ali je Magi preminula na još strašniji način, ostavljena od svih.

Muzikom se počela baviti kao djevojčica, kada je upoznala Mladenovića i nakon njegovog koncerta, odmah ju je pozvao u bend. Bili su aktivni do 1995. godine, kada je preminuo Milan. Danas se navršava 19 godina kako je ona preminula, imala je samo 43 godine. Vjerovali ili ne, umrla je kao beskućnica na infektivnoj klinici u Beogradu, a danas je se skoro niko i ne sjeća. 

Preporučujemo