Zvala sestru više puta ne bi li saznala gdje je njihova majka: “Majka je otišla sa nekim čovjekom, preudala se” – TRAGIČAN DOGAĐAJ KOJI JE POTRESAO CIJELI REGION (FOTO)

0

Divna Milošević (23), uhapšena je zbog sumnje da je u Bečeju prije više od dva mjeseca usmrtila svoju majku.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je poslije kratke svađe, rukama i nogama pretukla majku te je usmrtila, zatim je bacila u šaht i zatrpala ciglama i pjeskom.

Beživotno tijelo je nađeno od strane policije te su oni odmah reagovali i uhapsili osumnjičenu, koja je na saslušanju navodno rekla da je njena majka otišla sa nekim čovjekom za kojeg se preudala.

Daničina druga kćerka Monika Č., koja živi u Leskovcu je prijavila policiji nestanak svoje majke, a na svom Facebook profilu je podijelila fotografiju majke uz apel da joj se javi bilo ko ko ju je vidio.

Majka mi je nestala do prije mjesec dana u Bečeju, od tada joj se gubi svaki trag. Njezino ime je Danica Milošević. Molim vas, ako je neko vidi ili ima bilo kakvu informaciju, nek se javi na broj: 06117**** ili Bečejskoj policiji. Dijelite ovaj post kako bi ga vidjelo što više ljudi, samo da je što prije nađemo! – napisala je Monika.

Monika kaže da je sestru zvala više puta, ali joj je Divna rekla da se njihova mama preudala, kada je čula to bilo joj je neobično što je sestra izbrisala sve društvene mreže. Kako nije imala nikakve informacije i majci, odlučila je da se obrati policiji.

Preporučujemo