ZORICA MARKOVIĆ SE OGLASILA IZ BOLNIČKOG KREVETA Otkrila na šta doktori sumnjaju!

0

Pjevačica Zorica Marković je prošle sedmice završila u bolnici jer je njeno zdravstveno stanje bilo ozbiljno narušeno. Sada se i sama oglasila putem društvenih mreža iz bolničke postelje i otkrila kakve to zdravstvene probleme ima.

Ona je u bolnici završila zbog čestih aritimija koje je imala a dodatno je uplašilo to što je prije 15 godina imala ozbiljan srčani udar i tada su joj ugrađena tri stenta. Zorica je sada otkrila da je sa njenim srcem sve u redu i da se najvjerovatnije radi o heliobakteriji koja je uzrokovala česte aritmije.

Zorica je rekla kako je izašla iz sale prije sat vremena jer su doktori morali da provjere u kakvom je stanju njeno srce i na svu sreću ono je potpuno zdarvo i ništa se nije promijenilo nagore od operacije. Jedino se jedan mali stent koji joj je ugrađen suzio ali to nije nikakav problem. Doktori sumnjaju da su česte aritmije koje je imala izavane heliobakterijom a Zorica je rekla da su simptomi koje je imala jako neugodni ii neprijatni.

Ona je presretna što nije ništa ozbiljnije u pitanju te i činjenicom da je njeno srce zdravo. Zorica je u izjavi koju je dala za Pink istakla kako se nada da će uskoro biti otpuštena iz bolnice i vratiti se kući, a poručila je i onima zlonamjernima koji izmišljaju da je imala infarkt da se stide i da je to bijedno i jadno širiti takve laži. Poručila je dušmanima da je ona super i zahvalila se svojim fanovima koji su joj slali podršku iz cijelog svijeta.

Preporučujemo