ZORICA MARKOVIĆ OTKRILA VELIKU TAJNU POKOJNOG ŠABANA ŠAULIĆA: Njegovoj ljubavnici je POMOGLA, pa je usledio neviđeni OBRT, NIJE mogla više da ĆUTI O AFERI! (FOTO)

0

Zorica Marković je u bivšoj državi bila poznata pjevačica narodne muzike i iako više ne nastupa aktivno gledaoci su imali priliku da je upoznaju kao učesnicu rijalitija. Ona je u jednom intervjuu progovorila i o raznim ljubavnim aferama koje se dešavaju na domaćoj estradi i rekla da su one mnogo češće nego se to misli u javnosti.

Kada je u pitanju ona sama kazala je kako ne oprašta kada je partner prevari i ispričala kako je muža uhvatila u preljubi i to nakon što se vratila kući poslije promocije za pjesmu Mirno spavaj Nano. Ona se tada razvela a Gagi je oženio tui ljubavnicu i bio sa njom u braku 20 godina ali su se na kraju razišli.

Sama Zorica se udavala dva puta i kako kaže okliznula se jeste ali se nije ni ogrebala dok su njeni bivši muževi potonuli. Ona je istakla da se ne zna ko koga s kim vara i da je uvijek na strani svojih kolega kada je utvrđivanje očinstva u pitanju jer smatra da  te žene koje su bile sa pjevačima a znale da su oženjeni nemaju šta da traže.

Dotakla se i poznatog pjevača Šabana Šaulića i rekla kako je njegovoj ljubavnici Cuci pomogla tako što je pozvala da pjeva kod nje u kafani a tada nije ni znala da su njih dvoje u vezi. Cuca joj je jedno veče pokazala telefon koji je zvonio a na zaslonu je bilo Šabanovo ime i slika i tada joj je priznala da su njih dvoje ljubavnici i onda je uslijedio obrt i ona joj je rekla da ne želi da zna ništa o tome.