ZORICA BRUNCLIK SE ZBOG KEMIŠA OŠIŠALA NA ĆELAVO: Skandalozna ispovest!

0

Zorica Brunclik je jedna od najpoznatijih pjevačica narodne muzike koja iza sebe ima kariejru dugi preko pola vijeka a njen zaštitini znak je njena duga kosa obojena u vatreno crvenu boju. Zorica je preko tri decenije u braku sa poznatim harmonikašem Kemišem koji je prije nje bio u braku sa njenom kolegicom Vesnom Zmijanac.

Kada su ona i Kemiš započeli svoju vezu mediji su pisali da je Zorica kriva za raspad braka između njega i Vesne ali je istina da su se njih dvoje upoznali kada je već bio razveden. To pokazuje i činjenica da su sve troje u jako dobrim odnosima ali je u samom početku kako je Zorica jednom prilikom ispričala bilo pakleno.

Zbog pritisaka koje je trpjela od medija i javnosti u jednom momentu joj je došlo da nazove Vesnu i da joj kaže kako joj vraća Kemiša i samo neka ga uzme.  Međutim i kod njih je bilo kao i kod svih, pojavili su se novi zanimljiviji tračevi i njih dvoje su uspjeli da očuvaju svoju ljubav do današnjeg dana. Naravno njihov odnos je prolazio kroz različite faze ali je ljubav uvijek na kraju pobjeđivala.

Zorica je otkrila i da je zbog muža jednom prilikom svoju kosu ošišala skoro naćelavo ali da se ubrzo pokajala i nikada to više ne bi učinila. Njoj je Kemiš tada rekao da je demode i da treba da ode kod nekog modernog frizera da je ošiša i ona ga je poslušala. Pjevačica je rekla da se odmah pokajala a što joj je bilo najgore od svega on skoro da nije ni primjetio ovu promjenu na njoj. Ona je otkrila da postoje stvari kod muža koje je nerviraju a jedna od njih je što ne gasi svjetlo po kući pa ona ide za njim godinama i to radi umjesto njega.