ZNATE LI KO JE? – “POKLANJALA SI AL SI KRALA I NEVERNA SI BILA TI”: Pred NJOM su mnogi KLEČALI, muž joj je STRAH I TREPET medija SRBIJE!

0

Jedan od poznatijih javnih parova u Srbiji su književnica i novinarka Vesna Radusinović i urednik i voditelj Milomir Marić koji su zajedno već dugi niz godina iako svoju vezu nisu ozvaničili brakom. Vesna je nedavno na svom Instagram nalogu objavila jednu fotku iz mladosti i sasvim je jsano zašto se Marić zaljubio u nju.

Vesna je u opisu ove fotke napisala: “Poklanjala si al si krala i neverna si bila ti”! a njena objava je imala veliki broj komentara u kojima su joj pratioci udjeljivali komplimente i pisali kako im je sada potpuno jasno zašto je Marić za njom izgubio glavu. Vesna važi i za jako šarmantnu damu a njena ljubavna priča sa Marićem je počela kada je ona nakon razvoda od Dževdeta Tuzlića sa svojim sinom preselila u Beograd.

Tu je sa Milomirom radila  na jednom zajedničkom projektu i iako je bilo jasno da se simpatrišu niko se nije usuđivao da napravi prvi korak. Vesna je jednog dana u redakciju donijela slike svog sina Vedrana a Marić joj je rekao kako ima jako lijepog sina. Ona ga je onda u šali upitala da li želi da i njemu rodi jednog i tako je sve počelo.

Njih dvoje su kroz razgovor shvatili da su se već i prije jednom sreli u Podgorici ali je trebalo da prođe dvadeset godina da se njihova ljubav dogodi. Danas važe za jedan od najskladnijih parova a Vedran i Milomir se odlično slažu mada po Vesninim riječima njen sin zamjera Mariću što je nezainteresovan za modernu tehnologiju.