Zloćudna bolest MOZGA ga promenila, POZNATI PEVAČ ne liči više na sebe: Otkrio TRAUMATIČNE detalje borbe sa opakom bolešću, snimak iz kreveta rasplakao sve! (VIDEO)

0

Ljudska tijela su zaista fascinantna i čudnovata, ali nažalost nisu savršena. Mnogo se stvari čovjeku može desiti i nažalost desi u toku života što donese mnogo fizičke boli i oteža svakodnevni život. Od svih tih bolesti, jedna od najgorih je svakako rak koji može zahvatiti bilo koga bilo kada.

Danas vam donosimo priču pjevača benda The Wanted koji se već dugo bori s tumorom na mozgu. Tom Parker je pjevač ovog popularnog benda i nekada su bili velika atrakcija. On je puno pažnje posvećivao svom izgledu, što nije ni čudo s obzirom da je na sceni još od svoje 21. godine.  Njegova borba s karcinomom je započela burno kad je saznao da je tumor u naprednoj fazi razvitka i da su šanse da preživi jako male. Inače, tumori nastaju kao greška u organizmu i oni su u biti višak ćelija koji se toliko nagomila da počne trošiti resurse našeg tijela i uništavati nas.

Tumor na mozgu je opasan jer ga inače bude teško odstraniti bez da se mozak ošteti. Tomovi fanovi su dugo pratili njegov oporavak i znaju da bez porodice ne bi mogao postići uspjeh koji je nedavno objavio a to je da je konačno doveo tumor pod kontrolu.

Zahvalio se i fanovima, ali najviše svojoj porodici i svojoj supruzi koja se brinula o njemu i njihovoj maloj djeci sve vrijeme. Tomu je teško palo što se morao obrijati naćelavo jer mu je to bio pečat da je bolesnik koji pati od karcinoma, ali se vremenom suočio sa situacijom. Video pogledajte ovdje.

 

Preporučujemo