ZLA KOB GRANDOVIH ZVEZDA: Pevač izrešetan u MISTERIOZNOJ sačekuši u Holandiji, a pre njega i ONI doživeli tragičnu sudbinu!

0

Jučer je cijelu regiju obišla vijest o ubistvu folk pjevača iz Novog Pazara Envera Mikija Kolašinca koji je postao poznat nakon što je učestvovao u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regiji Zvezdama Granda. Miki je ubijen u sačekuši u Holandiji u ranim jutarnjim satima a počinilac je za sada nepoznat.

Njegovim ubistvom se nastavlja crni niz kada su u pitanju pjevači izdavačke kuće Grand pa je tako i Jelena Marjanović na sličan način izgubila život prije šest godina a njen ubica još uviejk nije pronađen i osuđen mada se na  sudu već godinama vodi postupak protiv njenog muža Zorana kao prvoosumnjičenog.

Jelena je u vrijeme neposredno prije smrti snimila pjesmu za Grand i često je gostovala u njihovim emisijama a 2009. godine je bila i na audiciji za Zvezde Granda. Prošle godine je javnost potresla vijest o samoubistvu koje je počinio Momir Lukovac koji je bio takmičar u Zvezdama Granda a imao je samo 24 godine.

Još jedna pjevač ove izdavačke kuće je za dlaku izbjegao smrt a radi se o Strahinji Mrđanu koji je krajem prošle godine nastradao u masovnoj tuči koja se dogodila u Novom Sadu kada je nožem zadobio ubod u srce i životr mu je visio o niti ali su ga ljekari uspjeli spasiti  i nakon dugotrajnog liječenja on se oporavio. Kada je u pitanju Kolašinac on je prema istrazi koju je provela holandska policija usmrćen sa nekoliko hitaca a njegovo beživotno tijelo je pronađeno pored garaže u jednom stambenom naselju. On je živio u Novom Pazaru ali je povremeno boravio u Austriji i Holandiji.

 

Preporučujemo