Život u zlatnom kavezu! Ćerku Marijane Mateus i Miodraga Kostića specijalci prate u stopu, sve joj je zabranjeno! (FOTO)

0

Kćerka Marijane Mateus i poznatog srpskog biznismena Miodraga Kostića, Dajana Kostić se jako trudi da svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti ali udajom za Damira Ahmetiova je postala svjetski poznata.

Njen bogatio izabranik je sin ukrajiskog oligarha Rinata Ahmetova a za njega se udala prije šest godina i tom prilikom je luksuzna svadba napravlejna u hotelu Dorčester u Londonu i na njoj je bio veliki broj zvanica sa svih krajeva svijeta među kojima su bile i poznate ličnosti iz svih sfera života.

Po medijima se tada pisalo da je ova skupocjena ceremonija koštala preko dva miliona eura a Dajana je tada prosto blistala u vjenčanici koja je bila ukrašena Svarovski draguljima i koja je koštala pola miliona dolara. Mladenci potiču iz jako bogatih porodica i nije ni čudo što ih stalno prati obezbjeđenje. Par ne živi ni u Srbiji ni u Ukrajini nego su se smjestili u luksuznom apartmanu penthausa koji pripada Ahmetovima i koji se nalazi u Londonu i koji vrijedi preko 200 miliona dolara i kada je kupljen prije deset godina bio je najskuplja nekretnina na svjetskom tržištu.

Koliko je zgrada ekskluzivna pokazuje i to što je obezbjeđuju bivši pripadnici SAS jedinice koja je britanska specijalna jedinica u vazduhoplovstvu koja ih prate na svakom koraku i strogo čuva njihovu tajnost. Jedina vijest koja je procurila u javnost je da je par dobio kćerkicu 2017. godine. ali ni ona nije potvrđena jer se čuva u strogoj tajnosti kao i sve drugo vezano za njih. Šta vi mislite o ovome?

Preporučujemo