Prije dvadeset godina su svi srpski mediji pisali o koncertu Goce Tržan koja je tada bila u usponu svoje karijere a koji je održan u sali Sava centra. Naime jedan tada javnosti nepoznat muškarac je kupio sve ulaznice i Goca je pjevala samo za njega a kako se prenosilo on je sjedio u dvadesetom redu i aplaudirao poslije svake pjesme.

Pjevačici je poklonio buket od 101 ruže i kartu za Ženevu u jednom pravcu a ona je navodno više puta to veče bila na ivici suza od ganuća. Svi su vjerovali da je tajanstveni muškarac u stvari bio njen tadašnji dečko biznismen Dejan Dragojlović koji je bio njena najveća ljubav.

Njen tadašnji menadžer Gane Pecikoza sa kojim se i okumila je nakon nekoliko godina ispričao da je sve bilo markentiški trik jer Goca nije bila u stanju da napuni dvoranu u Beogradu a da su nakon ovog koncerta o kojem su pisale sve novine njeni koncerti u tri srpska grada rasprodani preko noći. Goca je ovo demantovala i rekla da je to bio potez muškarca koji je želio da joj pokaže koliko je cijeni kao ženu a zbog Pecikozinih riječi je puklo i njihovo kumstvo.

Gocina i Dejanova ljubav je prestala i svako je krenuo svojim putem a on je opet u središte pažnje došao nakon što je uhapšen u operaciji Kraba ali je oslobođen od optužbi. Goca je jednom prilikom pričala kako je u jednoj vezi trpila ozbiljno nasilje sa čovjekom kojeg je ludo voljela i svi su pretpostavili da se radi upravo o Dejanu.

Preporučujemo