ŽIVOT MU JE OZNAČILA VELIKA TRAGEDIJA- UNUKA LJUBIŠE SAMARDŽIĆA IZRASLA JE U PRAVU LEPOTICU: Sara je bila veoma vezana za SLAVNOG DJEDA, a malo ko zna kako ona IZGLEDA!

0

Poznato je da je legendarni glumac Ljubiša Samardžić preminuo 2017 godine, te da je iza sebe ostavio mnoge velike uloge, te neke nezaboravne replike iz kultnih, većinom jugoslovenskih filmova i serija, za koje je dobio i veliki broj nagrada i priznanja. Ipak, njegov život je obilježila velika životna tragedija, kada mu je sin Dragan preminuo u svojoj 34. godini života od leukemije

Ipak, dobijao je nakon toga veliku ljubav od svojih unuka, a njegova unuka Sara je izrasla u pravu ljepoticu, a Sara je i veoma aktivna na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Ljubiša je preminuo 8. septembra 2017. godine, a prema sopstvenoj želji, sahranjen u porodičnoj grobnici, gdje počiva njegov sin, a ne u Aleji zaslužnih građana, poput ostalih velikana iz svoje branše. A njegova unuka Sara je nakon njegove smrti na društvenim mrežama napisala ovu poruku:

“Imala sam sreće što sam te poznavala 23 godine, od kad sam bila mala i nisam shvatala šta je to biti glumac i biti poznat, što sam se durila kad prilaze nepoznati ljudi dok šetam sa svojim djedom, što sam plakala na scene Policajca sa Petlovog brda, jer kako moj djeda može da sjedi sa 4 žene, a da nijedna od njih nije moja baba, što sam obožavala da me vodiš u kancelariju i na snimanja, i da dolaziš po mene u vrtić, kao i kad me uzmeš u naručje i plešemo, pa sve do danas kad mogu da kažem da si mi bio uzor, oslonac i uvijek podrška. Mislim da je suvišno spominjati tvoju karijeru, i koliko je bila čast biti unuka takve legende. Pokazao si mi šta znači borba i koliko snage si imao i koliko je tvoje srce bilo jako. Znam da si tamo gore sretan i da si posle toliko godina opet sa svojim Gagom. Ne brini ostavio si nas žene u sigurnim rukama, Stefke će nas paziti ovdje, on je sad glava kuće, a ti i Gaga sa neba. Djede, a sad adio”

Preporučujemo