ŽIVI SKROMNO! Ovo je PRVA ŽENA Olivera Ivanovića sa kojom ima tri sina: U porodici se o Mileni NE PRIČA, evo zašto!

0

U posljednja dva mjeseca je Milena Popović nevjenčana supruga ubijenog političara Olivera Ivanovića dospjela u žižu javnosti zbgo veze sa Igorom Jurićem što je podiglo veliku prašinu u srpskoj javnosti.

 

Naime ona je na svom Instagram profilu objavila njihovu zajedničku fotku a u opisu je napisala samo jednu riječ: Ljubav što je dovelo do velikog broja komentara među kojima je bilo i dosta negativnih iako su oboje slobodni ljudi i preživjeli su velike tragedije koje su ih vjerovatno dodatno i zblžile. Poznato je da je Oliver prije nego je počeo da živi sa Milenom bio oženjen i da sa bivšom suprugom Marinom Ivanović ima troje djece.

Marina i danas živi u Kosovskoj Mitrovici dok su njeni sinovi u Beogradu i oni se uopšte ne pojavljuju u javnosti i čuvaju svoju privatnost daleko od medija. Marina se samo jednom oglasila nakon što je Oliver ubijen i govorila je o njemu i njihovom braku a dalo se naslutiti da o Mileni nema baš lijepo mišljenje. Marina se za Olivera udala 1992. godne i tada je bia zadivljena koliko je njegova porodica složna i niko i ništa ih nije moglo posvađati.

I ona sama je odrasla u jednom takvom okruženju pa su Oliver i ona svoje sada već odrasle sinove vaspitali na taj način. Ona je ispričala kako njena djeca i ona žive skromno, ona je zaposlena u Sremskoj Mitrovici a sinovi žive u Beogradu od kojih dvojica kao podstanari dok je jedan kupio stan nakon što je osnovao svoju porodicu. Maina je rekla i da je stav porodice Ivanović da nikada ne komentarišu Milenu Popović sa kojom je Oliver dobio sina.