ŽESTOKA TUČA U ZADRUZI- Miljana bacila šolju na Kristijana- ”MLITAVI ROBIJAŠU NA BATERIJE”- Desetorica iz obezbjeđenja jedva držalo Kristijana (VIDEO)

0

U Zadruzi se nakon što je jedno vrijeme bilo poprilično mirno opet počelo zakuhavati, i to žestoko, tako da je sve nekako na ivici nekih većih sukoba koji bi mogli da izrastu i u fizičke duele, a naravno da su u centru pažnje svega toga dva trenutno najveća majstora rijalitija Kristijan Golubović i Miljana Kulić. Sve je nekako počelo kada je Marko Đedović počeo da komentariše novi odnos između Miljane Kulić i Lazara Čilića Zole, a nakon toga je bukvalno nastao pravi haos

Poslije toga je Kristijan krenuo da priča o Miljani, da bi ga njene uvrede, na njegov račun toliko izazavale da je krenuo da se fizički obračuna sa njom:

“Ona je bacila njegovo sjeme u kantu, vadeći se da je to zbog lijekova. Ima 40 kilograma viška, tako da bi sve bilo u redu sa djetetom, mada ja prvi nisam za to da ona ima djecu, jer je mentalno poremećena. Ova veza traje dok ona plaća ljubav i seks, on dobije Kićanovića, sve je to boleština. Uvijek sam sve najgore o njoj mislio, njen život je bez veze, sitan lopov i žena koja juri muškarce”, komentarisao je Kristijan.

Na sve to je Miljana poručila Kristijanu da njega najviše boli to što je ona veći favorit od njega, te da mu je život prošao u rijalitiju i u zatvoru, te ga je na kraju nazvala mlitavim robijašem na baterije. Nakon ovih riječi Kristijan je nasrnuo na Miljanu, pa ju je nakon toga totalno ispolivao vodom, a obezbijeđenje je veoma brzo uletjelo te je spriječilo neki veći sukob. Nakon toga je Miljana gađala Kristijana sa šoljom nakon čega je on potpuno pobijesnio i izgubio kontrolu, a to možete da vidite i na snimkama koje dijelimo sa vama.

 

 

Preporučujemo