ŽENE SU JOJ ZAVIDELE, A MUŠKARCI OBOŽAVALI: Lindu Evans iz kultne serije DINASTIJA uništila DEPRESIJA i droga, sada ovako izgleda, ŠOK! (FOTO)

0

Jedna od prvih i najgledanijih sapunica na svijetu je bila američka serija Dinastija koja se prikazivala u osamdesetim godinama i koja je pratila život imućne porodice Karington. Drugu suprugu bogataša Blejka Karingtona, pravu dobricu je glumila Linda Evans za koju su mnogi navijali u njenoj borbi sa prvom suprugom otrovnom Aleksis.

Danas Linda ima 79 godina i glumačku karijeru koja traje šest decenija. Međutim najpoznatija je postala po ulozi u Dinastiji i tada su je smatrali jednom od najljepših žena na svijetu kojoj su pripadnice ljepšeg pola zavidjele a muškarci su uzdisali za njom. Zajedno sa kolegicom Džoan Kolin koja je glumila Aleksis Linda je postala pop ikona osamdesetih i dobile su bezbroj nagrada za svoje uloge.

Linda je ostala posebno upamćena po svojim svijetlo plavim očima i kako je starila nije gubila na svojoj ljepoti i svi su bili oduševljeni njenim izgledom. Međutim sve to se iznenada promijenilo 2017. godine kada je u javnost dospio snimak njenog hapšenja i tada se saznalo da se glumica već godinama bori sa ovisnošću o lijekovima protiv bolova.

Ona je i tri godine prije ovog hapšenja bila hapšena zbog brze vožnje pod dejstvom opijata i tada je na zadnjem sjedištu njenog auta policija pronašla gomilu pilula. Tada je i nastao snimak na kojem Linda nema ni trun šminke na svom licu i na kojem je očigledno da je nadrogirana i nije pri sebi. Linda je kako se tada saznalo godinama patila i od depresije a zbog terapija je izgubila i kosu pa je morala da nosi perike.

Preporučujemo