ŽENE POLUDELE ZA OVIM TRIKOM! Milica je svako jutro u KAFU dodavala kašičicu ovog ZAČINA i za MESEC dana SMRŠALA 14 KILOGRAMA!

0

U nastavku današnjeg članka jedna jako zanimljiva tema koja će se svakako svideti svim ženama koje muku muče sa viškom kilograma. Leto je uveliko već počelo, a žene su očajne i pokušavaju da skinu višak kilograma na ovaj ili onaj način. Međutim, jako veliki procenat njih idu na svakojake dijete, i na taj način ugrožavaju svoje zdravllje. 

Ono što je simptomatično je to, da i muškarcci postaju živa opsesija u vidu skidanja kilograma, ali oni makar idu u teretane i na taj način pokušavaju skinuti masne naslage na neki prirodan način da tako kažemo. Međutim, nekada te osobe uopšte ne razmišljaju, i ne vide da im je rešenje ispred nosa. 

Naravno da ima jako puno rešenja u prirodi koje treba kombinovati sa nekim namirnicama koje unosimo svaki dan u svoj organizam. Na taj način nećete morati da se odričete svojih normalnih obroka, ali opet je savet stručnjaka i doktora da ipak presskačete nezdravu i brzu hranu, ali i same slatkiše koji su totalna likvidacija za vaš organizam. 

Liza Ričards je popularni američki nutricionista, koji je bukvalno uveo revoluciju u proces mršavljenja. Ona ima samo jedan savet, da kada ujutro pijete kafu, da bude crna i bez šećera, a da u nju stavite jednu kašikicu cimeta. Ona je tak ouspela da za samo mesec dana skine čak 14 kilograma, i da se bar na trenutak reši sala koje se tokom zime stvorilo na stomaku. Cimet podstiče termonegezu u organizmu, i na taj način poboljšava sagorevanje masti u organizmu. Na sve to, mora se i biti fizički aktivno.

 

Preporučujemo