ŽENE GA KORISTE ZA PEGLANJE BORA, A NAJJAČE JE BIOLOŠKO ORUŽJE! Jedan čep može da ubije ceo Beograd, a 4 kg sve ljude na planeti!

0

 Posljednjih godina je postalo gotovo normalno da ljudi rade razne estetske korekcije da bi izgledali što bolje i što mlađe. Međutim malo ko zna da oni koji peglaju bore botoksom u sebe unose najjače biološko oružje koje postoji na svijetu.

Naime samo 4 kilograma botoksa su dovoljna da ubiju sve ljude na planeti a jedan čep bi mogao usmrtiti sve ljude u Beogradu na primjer. Botoks nastaje pod dejstvom bakterije klostridijum botolinum a na izložbi koja se održava u Beogradu pod nazivom Tanka linija između leka i otrova Kurir je razgovarao sa Ivanom Stanićem koji je biši kustos Muzeja nauke i tehnike koji je ujedno i jedan od autora ove izložbe.

On je rekao da imaju samo sliku botoksa koju su dobili sa VMA jer bi ih policija zatvorila pošto je botoks jako i smrtonosno oružje. On je u medicini počeo da  se koristi u minimalnim količinama i to za riejšavanje problema sa očnim živcima da bi onda neko došao na ideju da se može upotrijebiti i za estetiku.

Mnogi ni ne znaju da kada se podvrgnu estetskom zahvatu botoksom u sebe ubrizgavaju otrov bakterije koja porizvodi bootks i koji je toliko jak da umrtvljuje mišiće na licu i na taj ga način i zateže. On je istakao i kako kristal botoksa koji je veličine zrna pijeska može da ubije skoro 10 hiljada ljudi. Na izložbi s e mogu vijdeti  drugi primjeri otrova koji mogu istovremeno da se koriste u medicini za liječenje ali koji isto tako mogu i da ubiju. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo