ŽENA ŽELJKA MITROVIĆA JE DANAS NAJBOGATIJA ŽENA U SRBIJI, SVOJE RANE RADOVE VEŠTO KRIJE: Imala je SPECIFIČNO IME, po tome su je ZNALI!

0

Željko Mitrović je vlasnik TV Pinka i važi za jednog od najbogatijih ljudi u državi što uveliko može zahvaliti rijaliti programima koje  je prvi uveo na našem području a najuspješnija od svih je upravo Zadtuga koja se na njegoovj televiziji prikazuje već petu sezonu.

Kada je u pitanju njegov privatni život on je u braku sa Milicom već 25 godina. Ona mu je druga supruga a prije nego se udala za njega bila je poznata novinarka i radila je na Trećem kanalu na kojem je vodila emisije Folk top lista i Da li sam te već…video?. Poslije prelazi da radi na Pink televiziji koju je osnovao njen suprug i postaje direktorka a malo kasnije se našla i na poziciji glavne i odgovorne urednice City rekordsa.

U braku je rodila dvije kćerke a Željko i iz prvog braka ima dvoje djece. Par je stalno zajedno i slažu se skoro u svemu ali im muzički ukusi nisu isti. Danas je Milica u javnosti poznata pod nadimkom Velika šefica a samo rijetki znaju da joj je u mladosti nadimak bio Bambi. Razlog za to nije bila trapavost koaj krasi ovog malog junaka dječijih priča nego njene krupne lijepe oči.

Milica je nedavno otvorila i nalog na popularnoj mreži Instagram i svi su saglasni da na fotogtafijama koje objavljuje izgleda prelijepo i niko ne bi povjerovao da je napunila 50 godina. Ona je zajedno sa Željkom pokretač i mnogih humanitarnih akcija i samo jedna od njih je  pomoć djeci u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine koji je smješten u Zvečanskoj. Pored toga ona je ta koja velikodušno oprašta dugove Zadrugarima koji ne ispoštuju svoje obaveze i napuste rijaliti čime krše potpisani ugovor.

Preporučujemo