ŽENA ZAPREPASTILA JAVNOST, ZAR SE I OVO NAZIVA MAJKOM!? “Sin mi je uništio karijeru, pokvario brak i …”

0

I sami ste svesni da mnogi ljudi nisu zaslužili decu jer imaju strašno ponašanje i pre dece, a kamoli kada ga dobiju. Nekim parovima se jednostavno omakne, a neki su hteli imati dete no sve je ispalo mnogo komplikovanije no što je bilo planirano, a ako u to sve uključimo postporođajnu depresiju, vrlo malo spavanja u komadu i umor onda i razumemo same roditelje.

No neki su jednostavno nemarne osobe koje nisu zaslužile da imaju dete. Danas pričamo o jednoj takvoj majci koja je izazvala brojne komentare na društvenim mrežama zbog toga što je rekla. Kaže kako je njen život bio san, da je imala posao, stabilan i odlično plaćen, a za poziciju se trudila čak 3 godine.

Ona kaže da je to bio njen san i da joj je karijera predstavljala apsolutno sve. Tako je godinama uživala i radila ono što voli, no ubrzo je zatrudnela, a kako joj je ustanovljena vrlo rizična trudnoća morala je ubrzo otići na bolovanje, pa posle na porodiljsko. No naravno kod nas posle toga svega sledi i otkaz, a je bila žaduženaa da svoj život posveti detetu.

Kaže da nije nigde ni izlazila niti je više razvijala karijeru, dok je njen muž bio smoren i počeo navečer izlaziti sa prijateljima, što je dodatno zakomplikovalo njen život. Ubrzo njihov brak se pretvorio u noćnu moru, a onda je rekla da je za sve to kriv njihov sin. Posle je dodala i kako ona njeg voli najviše na svetu i da ga ne bi menjala ni za šta ali su ovo prethodno samo činjenice.

Preporučujemo