ŽENA SE VRATILA IZ MRTVIH, PA ISPRIČALA ŠTA SE TAMO DEŠAVA! ŠOKANTNA ISPOVIJEST… “Vidjela sam svoje roditelje, a onda sam primila OVE PORUKE”!

0

Danas vam donosimo jednu priču koja je jako zanimljiva, ali možemo reći i jeziva. Jedna žena po imenu Triša Barker je odlučila ispričati svoje iskustvo, a radi se o tome da je ona rekla kako je njena duša napustila tijelo dok su se ljekari borili za život.

Triša je imala samo 22 godine kada je doživjela tešku saobraćajnu nesreću i bila je u kritičnom stanju, imala je prelom kičme na čak tri mjesta, i onda je iskrvarila na operacionom stolu. Kao što ona kaže, njena duše je napustila tijelo, dok su joj se ljekari borili za život, pa je kazala: “Bila sma svjesna stanja, postala sam duh.

Postala sam “kopija” sebe sastavljena od svjetla i bila sam u uglu sobe. Odatle sam posmatrala hirurge kako mi se bore za život i pitala se zašto toliko krvarim. Ugledala sam dvoje inteligentnih bića koji su također načinjeni od svjetlosti i doživjela sam ih kao anđele. 

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Preporučujemo