Žena se PONOVO RODILA nakon razlaza sa Darkom: ODMAH SE SKINULA i krenula u noćni provod, pokazala ZMIJSKO TELO u uskom kombinezonu…(FOTO)

0

Darko Lazić je u poslednjih godinu dana u više nego velikim problemima jer se nikako ne može smiriti na jednom mestu, i krenuti sa normalnim životom. Svakako da je jako puno faktora utecalo na celu ovu priču, a može se reći da nije imao skoro i nikako sreće, a ako tome dodamo i njegovu “ludu glavu”, onda dobijemo to što dobijemo. 

Imao je par duela sa bivšom suprugom Anom Sević, kojoj je faktički poklonio ukraden automobil, a pre par dana je čuo za jedan citat iz autobiografske knjige Ace Lukasa u kojoj je on rekao, da je svoju suprugu Sanju prevario sa Anom Sević i to dok je ona bila u braku sa Darkom Lazićem. Sada je otputovao u Nemačku, a majka govori da je tražio stan jer misli da će se tamo preseliti, ali ostali iz njegovog sela misle da ga traže opasni tipovi za veliki dug koji ima prema njima.

U međuvremenu ga je ostavila i verenica Marina, koja je svakako najviše trpela u poslednje 3 godine, a kap koja je prelila čašu je svakako njegovo druženja sa mafijašima i sumnjivim likovima koji su dolazili pred kuću. Ona je sa detetom otišla kod majke, i ne pada joj na pamet da se vraća Darku Laziću.

Sinoć se takjo pohvalila na Instagramu pred subotnji izlazak sa drugaricama, kako i dalje izgleda super, a na sebi je imala plavi kombinezon sa dubokim izrezom, koji je pokazao njenu super figuru. Darko je otišao za Nemačku, jer ima nameru da pokrene novi biznis, a ona nije bila za tu varijantu. 

 

Preporučujemo