Showbizz

Žena Saše Popovića došla na koncert Marije Šerifović: Zanijemili kad su vidjeli šta drži u ruci: Ovo je preskupo!

Pred punim Sava centrom u Beogradu Marija Šerifović je sinoć održala koncert.

Odmah iz prvog reda njen nastup su pratili Saša Popović zajedno sa suprugom Suzanom Jovanović čiji nam je stajlinh mnogo privukao pažnju, i to posebno jedan detalj.

Kad bi pričali bilo šta o Marijinom koncertu, svaka riječ bi bila suvišna, ona je oduševila publiku fantastičnim interpretacijama. Ništa manje od sjajnog pjevanja se od nje i ne očekuje, a samo je pogledajte na sceni.

Ona je već duže vrijeme na posebno režimu ishrane, upravo zbog toga je sve mršavija i mršavija. Ono što je posebno dobro jeste što nije odabrala ekstremne metode koje donose brzinske i nezdrave rezultate već se odlučula na postepeno gubljenje viška kilograma.  Dobar glas, dobar stat pokazala je Marija večeras u Beogradu, a od jednostavnog stila oblačenja nije odstupila ni ovog puta.

U crnoj boji bio je i bračni par Popović – Jovanović, dok je Suzana svoju kombinaciju osvježila torbom čuvenog brenda “Luj Viton”.

U potrazi za cijenom ove njene torbe čiji dezen vole milioni žena širom svijeta, pronašli smo na zvaničnom sajtu iste modne kuće, isti model.

Cijena torbe je bila 1 770 dolara. Njena torba se sastoji iz dva dijela, veće torbe i manjeg modela torbe koji može da posluži kao novčanik. Ono što smo iz ovoga zaključili jeste da Suzana nosi preskupu torbu na svom ramenu.

Bilo kako bilo koncert Marije Šerifović ih je podjednako oduševio kao i sve ostale fanove koji su prisustvovali njenom koncertu!

 

Oglasi – Advertisement