Žena predsednika Vučića se HITNO OGLASILA: Ove njene reči će dugo odzvanjati..EVO ŠTA JE PORUČILA NARODU SRBIJE, SVI SU OSTALI U ČUDU!(FOTO)

0

Mi danas malo govorimo o najdominantnijem paru u Srbiji a to su svakako Aleksandar Vučić i njegova supruga Tamara, koja da je nije, on ne bi bio tako uspešan, Kako je nedavno istakao, on je konstantno izvan kuće, dok se ona u ovim teškim vremenima bavi svojim redovnim poslom koji radi, pazi na kuću i brine se o deci. 

Ako na to sve dodamo i da ima jednu dobrotvornu organizacija, koja okuplja sve žene u Srbiji i regiji, te ponekad ode sa Vučićem na neki prijem, onda se ovoj ženi definitivno treba skinuti kapa dole. Sa druge strane njen suprug se pobrinuo da skoro 70% Srbije primi vacinu, a ako tome dodamo i njegovu borbu protiv organizovanog kriminala, koji odrađuje na najbolji mogući način, onda vam je sve jasno. 

Vučić je tako pre par dana rekao da ga je sramota što rođenoj majci nije pružio vremena ni ljubavi koliko je to trebalo, čestitao joj je rođendan preko Instagrama, te se ponadao da će njeni unuci da joj pruže onoliko i više ljubavi, koliko je on zapravo trebao da pruži. Također mu je žao što ne provodi puno vremena sa suprugom Tamarom, ali se nada da će se to sve sa vrmenom i ispraviti. 

Tamara se ovih dana pojavila na konferenciji pod nazivom “Baza rijetkih bolesti 2020. godina”, te se ponadla da će država svakako iznaći rešenje za pomoć ljudima kojima je to stvarno potrebna. Ona inače u svojoj fondaciji se brine i o starijim osobama te im pomaže koliko je to u mogućnosti. 

Preporučujemo