Novo

Žena od mog ljubavnika nas je zatekla u krevetu, ali uopšte nije histerisala, samo je rekla jednu rečenicu: Koliko sam se samo posramljeno osjećala!

U ovom trenutku sam u vezi sa muškarcem koji je oženjen.

Stariji je od mene, meni je 19 godina, a njemu 47 ali nam ta razlika u godinama uopšte ne smeta. Ono što je jako bitno je da je bogat i sve mi kupujem, šta god poželim. Sa svojom suprugom on ima troje djece, a već skoro dvije godine mi govoriu da će se razvesti, ali nikako da održi tu riječ.

Zbog toga sam htjela da to malo ubrzam, pa sam stvar uzela u svoje ruke. Plan je bio da nekako namjestim da nas njegova žena zatekne u krevetu. U trenutku kada je ušla u sobu i zatekla nas, na moje veliko iznenađenje ona je samo sjela sa strane i izustila “samo vi nastavite, a ja ću da vas gledam”. Bila sam toliko zbunjena da nisam mogla ni da mislim šta se trenutno dogodilo.

Ja sam očekivala neku frku i vrisku, a u trenutku kada je on nastavio s čim smo počeli bila sam totalno pogubljena. Onda sam shvatila da je ona sve vrijeme znala i to od samog početka, i da me i jedno i drugo ustvari prave budalom. Ona je od njega starija pet godina, a u njih dvoje su u dogovoru da on ima nešto mlađe sa strane sve dok mu to treba.

Ne mogu vam opisati kako sam se osjećala u tom trenutku i kako se sada osjećam. Poslije ovoga ni jednom muškarcu nikada neću moći vjerovati. Ovo me je naučilo da uvijek mogu svašta očekivati od ljudi a pogotovo od muškaraca.

Oglasi – Advertisement