Žena mu uvijek u DEVET uveče izlazila sređena da šeta psa: Jednom ju je pratio i zabezeknuo se šta je vidio…

0

U nastavku današnjeg članka jedna tema, koja nikada neće moći da bude dosadna, i koja nam uvek može pokazati maštovitost jednog od bračnih partnera kada su u pitanju bračne nevere. Osladi se čoveku jednostavno, krene afera za aferom, i jednostavno se misli da su postali nepobedivi i nezaustavljivi, a jednostavno ne računaju na to da se istina uvek sazna. 

Paula Juris je ime dame koja živi u Nju Hemšajru u Engleskoj, akoja je svako večer izlazila oko 9 sati da prošeta psa, bar je tako mislio njen suprug, koji je jako puno verovao svojoj ženi. Međutim, ona je upisala vandredne časove plesa, a jednostavno je htela da iznenadi svoga supruga. 

Njena priča je na kraju došla i do lokalnog portala koja je prenela njenu priču, a ona je posstala i pobednik u svome okrugu u jednom takmičenju plesača. Razlog zašto je ovo krila od svoga supruga, bilo je to što je bila ubeđena da je ne bi podržao i da bi mu bilo smešno time šta je njen hobi zapravo. 

Ono što je najgore, muž je primetio da u jednoj garderpobi izađe, a onda nakon toga se vrati u totalno ddrugoj odeći, tako da je bio ubeđen da ga supruga vara. Međutim, kada ga je odvela na mesto gde vežba, on je bio oduševljen sa onim s čime se bavi njegova supruga.

Preporučujemo