Poznati pjevač starije generacije Lepi Mića je već duži niz godina u javnosti. Doduše, zadnjih nekoliko godina nije zbog muzike u javnosti već zbog učešća u rijaliti programima. Lepi Mića je odjednom i neočekivano odlučio da uđe u jedan takav projekt, pa nakon njega imamo priliku da ga vidimo u svim sezonama rijalitija.

On bude u cijeloj godini samo 3 mjeseca napolju sa porodicom, pa se ponovo vrati u rijaliti u kojem ostane od početka do kraja. On je i sada trenutno u šestoj sezoni rijaliti programa Zadruga, a zanimljivo je to da se nikada u javnost nije oglasio niko iz njegove porodice. Jedino je njegova kćerka Sara dala izjavu kada je ispratila oca u Zadrugu, a zanimljivo je to da se njegova žena Snežana nikada nike javno oglašavala svih ovih godina.

Oni su se, izgleda, dogovorili da se Snežana suzdrži od svakog komentarisanja u javnosti, što je ona svaki put očito i ispoštovala. Sara je tada rekla da je to istina i da su se oni tako dogovorili. Snežana je uvijek bila podrška Mići u svemu što je radio, pa tako i u tome da bude učesnik svake sezone rijaliti programa koji je tada aktuelan. Naravno, Snežana ga bodri i podržava, ali u njihova četiri zida, a ne javno.

Uvijek mu ukaže na njegovo ponašanje, s kojim nekada zna i da pretjera. Isto tako, ono što su svi primjetili i što je i više nego interesantno, on skoro nikada ne spominje svoju porodicu ni suprugu. Rijetko kada im se obrati, jer ne želi da ih miješa u rijaliti, s obzirom da i sam zna kako tu sve funkcioniše. 

Preporučujemo