Novo Showbizz

Željko Mitrović donio odluku koja će Zadrugare rastužiti: Evo šta se ukida do daljnjeg!

Kao i ostatak svijeta i učesnici rijalitija su pogođeni zbog vandrednog stanja koje se dešava a sve zbog pandemije korona virusa.

Ova situacija je pogodila i učesnike jednog od najgledanijih rijaliti programa, Zadruga tri.

Kako je i sama voditeljka ovog šou programa, Dušica Jakovljević, navela za Blic, sve mjere opreza su poduzete.

Onaj ko želi ući u prostorije televizije, odmah se na ulazu ruke dezinfikuju, snima se bez prisustva publike, a u Zadrugu gostujući pjevači više nikako neće ulaziti.

Dušica je rekla da trenutno nema nikakav strah, za razliku od prethodnih kad je bilo bombardovanje njenog grada. U vrijeme kada su bile velike poplave, ona je bila dio ekipe na terenu i sjeća se da je došla na poziv čelnnih ljudi Pinka direktno iz bolnice, a tamo su joj rekli da ima infekciju oka, te je nakon toga dodala i zaključila:

“U ovom trenutku svi se sad usklađujemo sa situacijom, shodno uputstvima koje je dao direktor Željko Mitrović.

Situacija je zaista itekako ozbiljna, a mi se nadamo da će ovo ludilo jednog dana da prestane, zbog toga, ostanite kod kuće, ne izlažite se izlaženjem napolje, da ne biste zarazili koga, a prije svega da ne zarazite sami sebe. Mi se iskreno nadamo da ćete nas poslušati i da neće biti više takvih problema. Poštujte mjere koje su donijeli vaši krizni štabovi, ne dozvolite ovom virusu da se širi”, navela je Dušica.

Upravo zbog ovih razloga se konstantno napominje da se čuvate, nosite maske i rukavice koje ćete nakon upotrebe, prije nego što uđete u svoje domove baciti, jer su one nakon jednog nošenje beskorisne, osim ako nisu one perive.

 

Oglasi – Advertisement