ŽELJKO JOKSIMOVIĆ ZA RAZVOD TRAŽIO POSEBAN USLOV: Ova BOMBA mu je rodila PRVO DETE, izgleda kao MILION DOLARA, a ovaj detalj je sve ŠOKRAO! (FOTO)

0

Željko Joksimović je pjevač koji uživa ogromnu popularnost ne samo u Srbiji nego i u cijeloj regiji a u posljednje vrijeme se više bavi pravljenjem muzike za predstave i filmove a u svojoj karijeri je imao veliki broj hitova.

Kako je poznato on je godinama u sretnom braku sa poznatom voditeljkom Jovanom Joksimović koju je upoznao kada su oboje vodili Eurosong koji je održan u Beogradu nakon što je Marija Šerifović pobijedila sa pjesmom Molitva. Željko i Jovana danas imaju troje djece, dvije kćerke blizankinje Anu i Srnu te sina Kostu a Željko iz svog prvog braka ima već odraslu kćerku Minu.

Naime pjevač se prvi put oženio jako mlad imao je samo 23 godine a njegova tadašnja supruga Vesna je bila prava ljepotica i svi kažu da je i Mina to naslijedila od nje mada je i Željko po mnogima lijep i zgodan muškarac. Mina je krenula očevim stopama i svira nekoliko instrumenata i ima apsolutni sluh kako je to i sam Željko koji je jako ponosan na nju više puta isticao.

Ona je popularna i na društvenim mrežama na kojima ima veliki broj pratilaca a nedavno je na Tik Toku podijelila neke fotografije iz devedesetih na kojima se nalazi njena majka kada je bila mlada i u vezi sa pjevačem. Ispod su se nizali komenatri kako je Vesna prava ljepotica i kako Mina liči na nju. Inače nakon razvoda oni su ostali u dobrim odnosima a Željko je tražio od SPC da se njegov brak sa Vesnom i crkveno poništi da bi se pred Bogom mogao vjenčati sa Jovanom.

Preporučujemo