ZDRAVKO ČOLIĆ JE BIO U VEZI SA POZNATOM PEVAČICOM: Sve izgledalo kao kad zakažeš vežbanje udvoje u teretani!

0

Jedan od najboljih vokala nšeg područja zasigurno je i Zdravko Čolić Čola, za kojim su žene ludele kada se tek pojavio na sceni. Sigurno je Čola jedan od najboljih muzičara, ali i najvoljenijih od strane mnogih žena. Na njihovu žalost, Čola je već par desetina godina u srećnom braku sa suprugom Aleksandrom sa kojom ima i dve ćerke.

No nedavno se saznalo sa kime je to Čola imao neke odnose pre njegove supruge Aleksandre, a jedna od njih je i Frida Lingstad iz poznate grupe ABBA. Tako kada mu je to već preletelo u jednom intervuu onda je odlučio izneti i još neke detalje njihove veze. Podelio je to da su se upozanli davne 1973. godine, kada su oboje bili na Eurosongu. On je predstavljao Jugoslaviju sa pesmom Gori vatra, a ona je bila prateći vokal švedskom predstavniku na Eurosongu.

Zbog nje je kaže skoro pa zakasnio na nastup, kada su se sreli. Prvi puta kada je govorio o njihovom susretu rekao je da se osećao iskorištenim jer iako je sve bilo prisutno na njihovom odmoru od tri dana posle Eurosonga, on se osetio iskorištenim poput instant supe.

Kaže: “Skuvaš za pet minuta, pojedeš vruće i to je to. A sve je bilo tu: i brvnara i kamin i sveće i cveće, kockaste zavesice i stoljnjaci, pečena riba u foliji sa bademima i eterična ulja… Ali, ona prava, jedinstvena, ludačka strast, koja se dogodi između muškarca i žene, je izostala. Nije bilo spontanosti, pa je sve izgledalo kao kad zakažeš vežbanje udvoje u teretani”. Posle je promenio svoju izjavu i rekao da ga nijedna žena nikada nije iskoristila.

Preporučujemo