ZBOG SVOJIH SNOVA BILA JE BESKUĆNICA, DANAS U 6. DECENIJI IZGLEDA BRUTALNO: Život joj se okrenuo, njeno ime ceo svet zna!

0

Jennifer Lopez je jedna od rijetkih američkih i svjetskih estradnih zvijezda koje se proslave za više stvari odjednom. Poznata je po glumi, plesu i pjevanju i ostvarila se u sva tri oblika pružanja zabave. Nedavno je napunila pedeset i treću godinu i udala se za slavnog glumca Ben Afflecka.

Danas otkrivamo turbulentne početke mlade Jennifer koja danas važi za jako imućnu osobu, ali je morala da se bori sa neimaštinom da dođe gdje je sada. Kao tinejdžerka se krenula ozbiljno baviti plesom i smatrala je da je rođena za to. Porijeklom je iz latinoameričke porodice koja je bila u Bronxu. Živjela je za ples sve dok nije završila srednju školu kad se odlučila upustiti i u pjevanje, čemu se njena majka jako protivila ali je na kraju pustila Jennifer da radi šta želi. Ovo joj je pomoglo da ojača jer joj je mati rekla da je ne zove uplakana već da stisne i gura dalje.

Otkrila je da je spavala na kauču u plesnom studiju i bila bukvalno beskućnik. Imala je dovoljno novca da dnevno pojede komad pizze, a često je dijelila jedno mjesto s velikim brojem cimera. Vremenom se pokazala i kao pjevačica i kao plesačica i kao glumica.

Gluma joj je došla nakon što se proslavila u kultnoj seriji s početka 1990ih pod nazivom “In Living Color”, a kasnije je oduševila publiku glavnom ulogom u filmu “Selena” 1997. godine. Ako vas interesuju mnoge druge zanimljive pojedinosti o šarolikom i turbulentnom životu ove lijepe i uvijek aktuelne dive, kliknite ovdje.

Preporučujemo