ZBOG RAZVODA UPALA U KANDŽE ALKOHOLA, PA DOŽIVELA NAJVEĆI ŽIVOTNI UDARAC: Harala je domaćom dens scenom 90-tih, a sad čisti štalu!

0

U devedesetim godinama je na našem području postojala jaka muzička scena a jedna od najpoznatijih pjevačica je bila Ivana Banfić čiji su glas i pjesme svi obožavali. Ona se davno povukla i sa estradne scene i iz javnosti i živi povučeno na selu a razlog za to je bio porok zbog kojeg je morala da ide i na liječenje.

Naime Ivana je u vrijeme kada je bila na vrhuncu popularnosti u svom  privatnom žiovtu imala niz problema i razočarenja koji su je naveli da spas potraži u alkoholu. Sve je počelo kada je došlo do kraha njenog braka sa Robertom Magićem koji je trajao 12 godina i ona nikako nije mogla da se pomiri sa tim.

Sve više je konzumirala alkohol i kada je sama shvatila da je to postao ozbiljan problem prijavila se na kliniku za odvikavanje 2005. godine i uspjela je da se riješi ovisnosti i danas smatra da je odlazak na kliniku bila njena najbolja odluka u životu. Nakon toga se ponovo zaljubila i sreću je pronašla pored Krune Ladišića sa kojim je u vezi već dugi niz godina a svoju ljubav su krunisali vjenčanjem koje su održali u tajnosti.

Ona je ostala i u drugom stanju i bila je presretna što će postati majka ali je onda imala spontani pobačaj što je jako teško palo oboma. Na sreću poslije je rodila sina Jana i ispričala je kako je cijelu tu trudnoću provela u ogromnom strahu a njen suprug joj  je bio najveća podrška. Ivana danas živi u selu Stara Drenčina koje se nalazi u blizini Petrinje i tu je pronašla svoj mir iako je morala u potpunosti promijeniti način života ali uživa u seoskim poslovima koje obavlja svaki dan.