Zbog njene uloge u filmu “TOMA”, CIJELA REGIJA PLAČE! Bila zaljubljena u kolegu, svaki dan mu pisala pisma… ONDA SE DESILO ČUDO!

0

Posljednjih nekoliko dana, glavna tema u regiji je film Toma koji je krenuo puniti kina širom regija. Film je toliko postao popularan da je palo i prvo hapšenje u Kragujevcu, gdje je momak od 25 godina uhapšen jer je piratski dijelio ovaj film na online platformi.

Glavni glumac iz filma ne liči nikako na Tomu Zdravkovića, a kada su pitali Dragana Bjelogrlića zašto nije nekog drugog izabrao, ko liči na Tomu, on je rekao da je ovo najbolji mladi glumac u cijeloj Srbiji. Glumica Paulina Manov privukla je veliku pažnju medija jer je glumila Ljiljanu u filmu. Gostovala je u jednoj emisiji, gdje je govorila o popularnom glumca Žiki Todoroviću u kojeg je još kao mala bila zaljubljena.

Kako je izjavila, mnogo je zavolila njegov filmski rad, svaki 2 dan je dolazila i u njegovo sanduče ubacivala pisma. Nakon par godina su se upoznali i ona je shvatila da je njena najveća ljubav zapravo gluma i da želi time da se bavi.

Preporučujemo