Showbizz

Zbog njega je Esmeralda progledala: Pogledajte kako danas izgleda čuveni latino zavodnik: Da li je moguće?

Imamo tu slobodu da kažemo da su nam meksičke sapunice obiljžile djetinjstvo, a neki od popularnih glumaca ovih serija bili su i naše prve simpatije.

Jedan od njih je svakako Fernando Colunga, glumac koji nas je u svakoj seriji oduševljavao, ma u kojoj god da je glumio.

Iako su se meksičke sapunice, nažalost, zamijenile turskim, pa tako i meksičke zavodnike njihovi turski kolege, zanimalo nas je gdje je ovaj ljepotan danas i šta on to radi.

Ovog tamnoputog zavodnika gledale smo u telenovelama Zora (Luis Manrique y Arellano), Odavde do vječnosti (Eduardo Juarez/Franco Santoro), Otimačica (Carlos Daniel Bracho), Esmeralda (Jose Armando Peñarreal De Velasco), Strast (Ricardo de Salamanca/Ricardo Lopez de Carvajal), Istinska ljubav (Manuel Fuentes Guerra) i još brojnim drugima. Danas ga mnogi pamte upravo po imenima iz serija.

Uprkos njegovom angažmanu koji je imao u velikom broju serija i vrhunski odigranim ulogama, produkcijska kuća Televisa je prekinula ugovor s njim. Kao razlog naveli su da je on odbio ulogu u jednoj seriji, ali nikada to nije potvrđeno.

Danas ovaj glumac izgleda još bolje nego u mlađim danima. Ali, ono što nije poznato, jeste da li je ovaj glumac trenutno zaljubljen ili da li ima djevojku, ali do sada još nikako nije bio u braku.

Fernando Colunga Olivares, kako mu je puno ime, rođen je trećeg marta 1966. godine. Kao što smo već napomenuli meksički je glumac koji je najpoznatiji iz meksičkih telenovela.

Svoju karijeru započeo je davne 1988. godine, kada je dobio prvu ulogu kao Eduardo. Od tada odlučio je da će pripasti timu Televisa i da će uglavnom glumiti u meksičkim sapunicama, a tako je i bilo.

Oglasi – Advertisement