Završiće na Sudu, pa kakvi su ovo roditelji? U POLICIJI ZBOG BEBE!

0

Marko i Luna su svakako najpoznatiji rijaliti par u poslednjih 20 godina, a niko ni u malom mozgu nije mogao da pretpostavi da će njih dvoje da završe zajedno. Naime, obadvoje su se pojavili u Zadrugi, a MArko je tada prevario svoju oficijelnu suprugu Kiju Kockar sa Lunom i svi su tada mislili da je sve u stvari namontiran proces, međutim, svi su pogrešili. 

Njih dvoje su i naakon samog rijalitija nastavili sa svojom vezom, a on se razveo od svoje zakonite žene, te je počeo zajedno da živi sa Lunom Đogani, koja je sledeće sezone pobedila u Zadrugi. Kupila je stan, a kada je ostala u drugom stanju, niko nije mogao da veruje da se sve to izdešavalo tako brzo. 

Na kraju su se i venčali, a dobili su jako puno fanova, shvatili ssu i oni to i videli u kojem pravcu ide šou binis u ova krizna vremena. Otvorili su You Tube kanal, koji je za jako kratko vreme postigao jako veliku popularnost, počeli su da zarađuju jako dobre novce, a dolazak bebe je svakako usrećio oboje njih. 

Sada je tako nastao mali problem sa društvenim mrežama. Naime, mnogi su šerovali sliku njihove bebe Mije i to bez njihovog odobrenja. Podneli su tužbe u 3 različite države, tako da očekuju da se celi proces jak obrzo reši. 

Preporučujemo