Završena OBDUKCIJA glumca Bojana Lazarova: U oproštajnom pismu otkrio zbog čega se UBIO!

0

Prije tri dana je cijelu srpsku javnost potresla vijest o smrti poznatog glumca Bojana Lazarova koji je izvršio samoubistvo skokom sa mosta na Adi. Da podsjetimo u ranim jutranjim satima su slučajni prolaznici na mostu primjetili vozilo koje je imalo upaljena sva četiri žmigavca i prišli su mu misleći da neko treba pomoć.

Na šoferšajbni su pronašli oproštajno pismo i nakon toga su pozvali policiju koja je u blizini pronašla beživotno tijelo poznatog glumca. Tek nakon ove stravične viesti se otkrilo da je on već godinama patio do teške depresije i da je već pokušavao da se ubije a to nisu znali ni njegovi najbliži prijatelji ni kolege sa kojima se svakodnevno susretao i koji kažu da je uvijek bio pozitivan i nasmijan i da nisu ni slutili kave ga muke more.

Nakon što je završena obdukcija koja je urađena iako se od početka sumnjalo da je u pitanju samoubistvo poznato je da je glumac pao sa visine od preko 30 metara i da su uzrok smrti višestruki prelomi na tijelu koje je zadobio. Prema rekonstrukciji on se do mosta dovezao oko pet sati u subotu ujutro, preskočio dvije zaštitne ograde  i bacio se a njegovo tijelo je pronađeno na pločniku dok se na autu nalazilo oproštajno pismo u kojem je naveo razloge za ovaj čin.

Bojan je bio član Malog pozorišta Duško Radović a publika ga je upoznala zahvaljujući ulogama u Beogradskom fantomu, Mirisu kiše na Balkanu, Klopci, Tajni vinove loze i mnogim drugim ostvarenjima. Iza njega je ostalo dvoje djece koje je dobio u braku sa suprugom od koje se razveo.

Preporučujemo