ZAVIRITE U NOVI DOM NOVAKA ĐOKOVIĆA: Njegov raj se nalazi nadomak Beograda, koštao ga 3,5 miliona EVRA!

0

Novak Đoković je glavna tema u svim svetskim medijima u poslednjih par dana, i to od kako je osvojio Rolan Garos. Pao je Rafael Nadal, i tako se primakao Švicarcu Rožeru Federeru i Rafaelu Nadalu u trci za najboljeg tenisera svih vremena. Prema poslednjim informacijama samo od turnira je do sada zaradio skoro 135 mimliona eura. 

Na ovaj način se aktivno uključio u trku za najviše gran slemova, jer Nadal i Federer imaju po 20, dok Novak sada ima 19. Ako tome dodamo da sledi Vimbldon i US Open, jako brzo bi mogli imati Novaka Đokovića sa po 21 osvojenim Gran slemom i to bi ga sigurno stavilo na listu najboljeg tenisera svih vremena. 

Jako dobro se zna da njih dvoje imaju nekretnine širom sveta, a velika želja Novaka Đokovića bila je ta, da kupe i u Srbiji nešto, i da se imaju gde vratiti kada ostare. Jako dobro se zna za njihov veliki letnjikovac kojeg su kupili na obroncima Fruške Gore, a sada su investirali i u jednu jako lepu nekretninu koju su kupili od Elene Karić. Zaa nju su inkasirali verovaali ili ne, skoro 4 miliona evra. 

Celo imanje se prostire na 6 hektara, a porodica Đoković je pre par dana stigla u Beograd, kako bi samo na kratko proslaavili osvajanje titule na Rolan Garosu. Ispred restorana “Novak” upriličen je veliki vatromet, a na zabavi su zapevali Aco Pejović i Ceca Ražnatović. Što se tiče same vile, celi enterijer je urađen po želji Jelene Đoković, a u nju su inkasirali dodatnih 800.000 evra. Pogledajte i sami…

Preporučujemo