Zato sam danas gospođa broj 1 u Srbiji: ŽELJKO ME JE NAUČIO DAMSKIM MANIRIMA! Ceca ispričala do sada nepoznate detalje iz svog privatnog života sa pokojnim suprugom!

0

O Ceci Ražnatović se apšsolutno sve zna, žena koja je obeležila apsolutno celu estradu u poslednjih 35 godina, verujemo da nema osobe na Balkanu koja nije u nekom segmentu javnog života čula za popularnu cecu Ražnatović. Popularna “Srpska majka” definitivno gde god da se pojavi uvek je jako dobro dočekana. 

Mnogi je i ne vole baš zbog toga što je toliko moćna, a verujemo da svi znate da je najviše ne voli Jelena Karleuša, jer su njih dve,m ruku na srce i najpopularnije na celom Balkanu. To pokazuju i brojke na Instagramu gde obe imaju skoro 4 miliona folovera. Međutim, uvek ima nekih stvari koje se nije znalo o Ceci Ražnatović, a svakako da su najveće tajne vezane za njenog pokojnog supruga. 

Mnogi su se složili sa konstatacijom da je njena karijera krenula prema gore, kada je Arkan ušao u njen život. Ona je tada postala druga osoba, uradila je puno operacija na sebi, a njeni video spotovi su bili na nivou onih koji nam dolaze iz Holivuda. Sada ju je posetila ekipa Alo.rs na jednom nastupu u Crnoj gORI, a Ceca je preko 4 sata đuskala na bini, a većina ljudi je sa nastupa otišla direktno na koncert. Kako kaže sa 14 godina je krenula sa ovim poslom. 

Kako je izjavila, ono što je naučila od Arkana je to, da sreća nije u materijalnim stvarima, nego kada u stvari na prste jedne ruke možeš nabrojati ko su ti pravi i lojalni prijatelji. On je svetski čovek, pokazao joj je kako da drži telo, kako da drži čašu, a insistirao je na minićima koje i dan danas rado nosi…

Preporučujemo