ZAŠTO ČARLS I KAMILA ŽIVE U ODVOJENIM KUĆAMA? Razlog je neverovatan, a svaki par u Srbiji bi uradio isto da može

0

Zadnjih dana glavne vijesti koje zanimaju cijeli svijet dolaze iz kraljevske porodice iz Velike Britanije. Nakon smrti kraljice Elizabete II, sve ljude svijeta je zanimalo stanje ove porodice i budući planovi. Na mjesto kraljice došao je njen sin kralj Čarls III koji ima danas 73 godine.

Kralj Čarls je ujedno i najstariji kralj u historiji koji je došao na ovu poziciju. Čarls je još od 2005. godine u braku sa Kamilom Parker koja mu je najprije bila ljubavnica dok je, tadašnji princ, bio još uvijek sa preminulom princezom Dajanom. Kako se odmah, poslije kraljicie smrti, znalo ko će doći na tron, kralj Čarls imao je 7 napornih dana.

Tek sedmi dan od smrti njegove majke uzeo je kratki predah kako bi mogao da razmisli o svemu, a upravo ovo mu je nalagao protokol koji se napisao dok je još kraljica bila živa. U protokolu je navedeno da taj sedmi dan od smrti kralj stane sa radom i da sabere svoje misli. Taj dan je kralj otišao u Hajgrov gdje ima svoje veliko imanje, a za to vrijeme Kamila je otišla na svoje imanje koje je u seoskoj vili Rej Mil.

Tek tada je svima bilo jasno da ovaj bračni par ne živi zajedno. Kamila je ovu nekretninu kupila od prihoda koje je dobila nakon razvoda od Endrua Parkera Boulsa, 1996. godine, a platila je 850 hiljada funti. I dan danas, Kamila tu boravi. Kada su se Čarls i Kamila uzeli, ona je bila ta koja je insistirala na tome da zasrže domove odvojeno kako bi sačuvali svoj brak.