ZARATILE NA NOŽ! Pukla tikva između prija… “CECA ILI PERSA, ISTO JE, ZOVEM ONE KOJI SU MENE ZVALI!” Goca nije bila na Veljkovoj svadbi, a sad otkrila sve o GALA PROSLAVI!

0

U svetu šou biznisa u većini situacija je taako da jako retko imamo neke dobre i izglađene odnose. Mi danas govorimo o naoko dobrim prijateljicama, Ceci i Goci Božinovski, a njihovo prijateljstvo seže još izz 90 godina prošloga veka, kada su njihovi muževi žarili i palili beogradskim asfaltom. 

Sve je krenulo od Bogdane i Veljka kada nisu zvali njenog sina koji se zabavlja sa Bogdaninom sestrom na proslavu rođendana, ali i krsnu Slavu. Kasnije su prestali da lajkuju jedni drugima statuse po društvenim mrežama, i već tada je bilo jasno da nešto ne štima između ove dve i više nego prijateljske porodice. 

Tako je danas Goca Božinovska otkrila da će venčanje njenog sina Mirka Šijana i njegove trudne verenice Bojane Rodić biti gala, a zatim se nadovezala da li će i ceca biti pozvana na svadbu. Tako je popularna pevačica istakla da će venčanje i krštenje biti nakon što se njena snajka Bojana porodi. “Kada budemo najavili venčanje, mi ćemo najaviti, i svi će da budu obavešteni o samom datumu. Neće biti atvorreno, biće gala venčanje. Bojana za 7-10 dana treba da se porodi. Nakon toga ćemo da pravimo krštenje i svadbu” rekla je Goca.

Goca nije bila na Bogdaninoj i Veljkovoj svadbi, jer nije ni pozvana, a sada je rekla da li će Ceca da dobije pozivnicu: ” To je kao da me pitate da li ću sutra da jedem. Zvaću one koje su i mene zvali i koji treba da dođu. Sad, da li je u pitanju Ceca ili Persa, nema veze” rekla je pevačica.

Preporučujemo